Over ons

Wie zijn we?

Hanno Decoutere

Hanno Decoutere is advocaat en is dagdagelijks bezig met fiscaliteit en erfbelasting. Hij heeft zich doorheen de jaren gespecialiseerd in alle facetten van vermogensplanning en tevens in de toepassing van de algemene antimisbruikbepaling in deze materie. Hij is ook auteur van het boek “De algemene antimisbruikbepaling en successieplanning”, uitgegeven bij uitgeverij Intersentia.

Hanno is Master in de Rechten (UGent – cum laude) en Master in de Fiscaliteit (UGent – magna cum laude) en is verbonden aan de balie van Gent.

Kimberly Vlietinck

Na een carrière als fiscaal advocaat besliste Kimberly om haar passie voor technologie ook op professioneel vlak te volgen en ging zij aan de slag bij het Gentse technologiebedrijf Silverfin. Daar bouwt zij mee aan het connected accounting cloudplatform van Silverfin als product developer.

Kimberly is Master in de Rechten (Ugent – cum laude) en Master in de Fiscaliteit (UGent – cum laude).

Wat willen we bereiken met thinkL.

We begrijpen dat u als accountant vaak de vraag krijgt van klanten naar een eventuele (noodzakelijke) vermogens- en successieplanning in hun dossier, en dit dan ook als extra adviesverlening aan hen wil kunnen bieden.

Met onze uitgebreide ervaring in fiscaliteit en successieplanning (gecombineerd zo’n 15 jaar) willen we u dan ook graag hierin bijstaan.

Ons doel is dan ook om u de nodige tools te bieden in deze materie en u op die manier in staat te stellen om verder te groeien in uw rol van vertrouwde adviseur.