Demo

Demo

Met de ThinkL. estate workflow maak je vlot een inventaris op van het privévermogen van je klanten en kan je die informatie centraal bewaren. Aan de hand van een aantal simulaties maak je bovendien snel een inschatting van de erfbelasting bij een bepaalde verdeling zodat je je klant hier proactief kan op wijzen. En dat alles zonder zware investeringen en netjes geïntegreerd in je vertrouwde Silverfin-platform.

Hoe werkt het?

Wat zal het het gebruik van de thinkL. estate workflow je opleveren?

Beperkte tijdsinvestering, maximaal resultaat

Geef je klanten in alle eenvoud een basisinzicht in vermogens- en successieplanning en wijs hen op de actiepunten en optimalisatiemogelijkheden in hun dossier.

De inhoud van de tools wordt up-to-date gehouden aan alle wetswijzigingen en geldende rechtspraak door een gespecialiseerde praktijkexpert.

Vaste werkwijze, overzichtelijk geheel

De estate workflow stelt je in staat via een afgebakende werkwijze alle informatie over het (privé)vermogen van je klanten centraal en op een uniforme wijze te bewaren.

In combinatie met de Insights module van Silverfin kan doorheen alle dossiers de nodige data worden opgespoord om klanten waar nodig te adviseren.

Benieuwd wat de estate workflow voor jouw kantoor kan betekenen en hoe je de tool in de praktijk
gebruikt?